Algemene Voorwaarden

MAAK KENNIS MET ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN


CLEVOCENTER garandeert consumenten dat er geen fabrieksfouten optreden gedurende een periode van 2 jaar vanaf de datum van aanschaf. Voordat u een van onze laptops koopt, raden we aan om de algemene garantievoorwaarden door te nemen.


GARANTIE | KLANTENINFORMATIE

Producten die gedurende de garantieperiode defectief blijken te zijn, zijn gerechtigd om gerepareerd of vervangen te worden door een product van gelijke of betere waarde.

Producten die gedurende de garantieperiode defectief blijken te zijn, zijn gerechtigd om gerepareerd of vervangen te worden door een product van gelijke of betere waarde. Alle producten die onder garantie worden geretourneerd dienen verstrekt te zijn met een geldig RMA-nummer. Producten die wij ontvangen zonder RMA-nummer, zullen worden afgewezen en geretourneerd naar de zender.

Deze garantie geldt niet voor defecten in de producten die zijn ontstaan door slijtage, opzettelijk toegebrachte schade, ongelukken, nalatigheid door u of een derde partij (bijvoorbeeld door geen overspanningsbeveiliger te gebruiken), ander gebruik dan wordt aanbevolen door CLEVOCENTER of de producent (bijvoorbeeld in een ongeventileerde of stoffige ruimte), het niet opvolgen van de instructies van de producent of reparatie die is uitgevoerd zonder toestemming van de producent.

Tenzij anders aangegeven, vallen alle LCD/LED-panelen onder klasse 2, die samengaan met ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 pixeldefecten. Dode pixels op LCD/LED-panelen vallen onder de garantievoorwaarden van de producent. CLEVOCENTER garandeert niet dat u een vervangend scherm ontvangt indien uw scherm één of meerdere dode pixels ontwikkelt.

CLEVOCENTER is niet aansprakelijk voor verlies van data, of het helpen herinneren van de klant om een back-up te maken van de data.

Data is de verantwoordelijkheid van de klant, en hij dient alle benodigde veiligheidsmaatregelen te ondernemen om terug te plaatsen in het geval van verlies. Het is mogelijk dat harde schijven en/of SSD’s geformatteerd of vervangen kunnen worden in het geval dat het wordt geretourneerd onder de garantie, ongeacht enige correspondentie waarin anders wordt vermeld.

Laptopbatterijen en transformators komen met een garantie van maximaal 1 jaar, ongeacht welke garantieoptie wordt aangeschaft.

Als een derde partij een poging doet om een product aangeschaft bij CLEVOCENTER te repareren, zal de garantie komen te vervallen.

Indien u een probleem heeft of een fout detecteert in een van onze producten, neemt u dan contact op met CLEVOCENTER voor advies en, indien nodig, om een geldig RMA-nummer te ontvangen voor de verzending en reparatie.

In het geval van een defect in de software of hardware, is CLEVOCENTER niet aansprakelijk voor de vervanging, herinstallatie of compensatie voor enige software die verloren gegaan, beschadigd of corrupt geworden is.


SOFTWARE

Onze support- en garantievoorwaarden omvatten geen assistentie met betrekking tot welk type software dan ook.

De klant is geheel verantwoordelijk voor het besturingssysteem en alle software die hij besluit te installeren.


VERZENDING

Vermelde leveringstijden zijn nauwgezet en wijken enkel af onder zeer buitengewone omstandigheden. De producten worden geleverd bij het adres dat de klant bij de bestelling heeft aangegeven.

De bestelling wordt zo snel mogelijk na de bevestiging behandeld, behalve in buitengewone omstandigheden, waarbij de klant onmiddellijk wordt geïnformeerd.

Bij ontvangst van het pakket dient de klant zorgen dat hij of een geautoriseerde derde partij beschikbaar is om te tekenen voor de levering. Bij het ontvangen van de levering dient u iedere bedieningseenheid te controleren op zichtbare tekenen van schade. In het geval van schade aan de verpakking heeft de klant het recht om de levering te weigeren en de verpakking te ondertekenen als defect.


RETOURNEREN

De klant mag de bestelling annuleren binnen een periode van maximaal 14 dagen na de datum van ontvangst van de producten. De annulering van het contract moet schriftelijk worden doorgegeven (email/brief), altijd onder vermelding van het respectievelijke bestellingsnummer.

In het geval van annulering van het contract, dient het product direct te worden geretourneerd naar CLEVOCENTER, in de exacte condities waarin het werd ontvangen, zonder enige sporen van gebruik en op de eigen kosten en het eigen risico van de klant. De klant is wettelijk verplicht om de producten goed te verzorgen gedurende de tijd van bezit.

Zodra de geannuleerde product(en) zijn ontvangen door CLEVOCENTER, zullen we het geld terugstorten op uw rekening of creditcard, of een check of bankoverschrijving uitvoeren voor het volledige bedrag, binnen 30 dagen, behalve in het geval van defectieve of vermiste producten.

Indien de producten niet op de vereiste manier zijn geretourneerd, mag CLEVOCENTER de klant een kostensom rekenen die de directe kosten van het herstel van de producten niet overschrijdt.

Alle originele items die worden geleverd, dienen te worden geretourneerd binnen de retourneringseisen.

Enige software of verbruiksmateriaal dat is uitgepakt of geactiveerd, kan niet worden geannuleerd en zal niet worden vergoed.